Praat & denk mee over projecten in de gemeente Zevenaar!

Wat vindt u van de nieuwe website Zevenaar.nl?

Op 12 oktober 2022 is het vernieuwde www.zevenaar.nl gelanceerd. Als gemeente vinden we het belangrijk dat de informatie op de website voor iedereen goed vindbaar en duidelijk is. Daarom zijn we erg benieuwd wat inwoners en ondernemers van onze nieuwe site vinden. Kunt u vinden wat u zoekt? Begrijpt u de teksten? Wat vindt u van het uiterlijk van de site? Is het overzichtelijk?

In de periode 12 oktober 2022 – 7  februari 2023 was het via www.zevenaarverbindt.nl mogelijk om mee te praten over onze site. 41 mensen hebben de vragenlijst ingevuld. Dank daarvoor. Op deze pagina, onder de kop ‘Downloads’, vindt u de resultaten.

Hoe nu verder?

In de derde week van maart 2023 staat er een website-overleg gepland. In dit overleg gaan collega’s van verschillende afdelingen de resultaten bespreken. Samen kijken zij welke zaken opgepakt kunnen worden en wanneer. Het kan zo zijn dat we niet alle tips kunnen doorvoeren. We zijn namelijk afhankelijk van de techniek van de website, maar ook geld speelt een rol. Aanpassingen kosten tijd en geld. Daarom maken we de afweging of het idee haalbaar/wenselijk is.

Downloads

0 bestanden geselecteerd: 

Contact

Gemeente Zevenaar
Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar
(0316) 595 111

www.zevenaar.nl
 

Volg ons

    

Zevenaar Verbindt is een initiatief van de gemeente Zevenaar

 
Cookie-instellingen