Praat & denk mee over projecten in de gemeente Zevenaar!

Over Zevenaar Verbindt

Via de website Zevenaar Verbindt is het mogelijk om online mee te denken en mee te praten over projecten in en van de gemeente. Met uw inbreng kunnen we betere plannen maken en zorgvuldiger besluiten nemen. Met elkaar in gesprek zijn draagt daaraan bij. Dat doen we steeds vaker ook online, zoals op deze website. Uiteraard vergeten we tijdens participatietrajecten andere middelen niet (denk bijvoorbeeld aan fysieke bijeenkomsten). Online en offline versterken elkaar namelijk. 

Op welke online kanalen zijn we allemaal actief? 

Als gemeente Zevenaar hebben we, naast de website Zevenaar Verbindt, ook de beschikking over andere online communicatiekanalen. Denk bijvoorbeeld aan de gemeentelijke website www.zevenaar.nl & onze socialmedia-accounts. Via www.zevenaar.nl is het mogelijk om veel zaken online te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van een uittreksel. De website is daarnaast een bron van informatie. Op de pagina 'Projecten in de gemeente' vinden bezoekers informatie over gemeentelijke projecten.

De social media kanalen van de gemeente worden voornamelijk ingezet om nieuws onder de aandacht te brengen, interessante wetenswaardigheden te delen of om tips te geven. Is er participatie mogelijk binnen een bepaald project, dan zullen we inwoners en ondernemers via social media hierop attenderen.

Hoe kunt u meedoen via Zevenaar Verbindt?

Op deze website geven we per gemeentelijk project aan voor wie het bedoeld is. Sommige projecten zijn voor iedereen in de gemeente Zevenaar. Andere projecten zijn bestemd voor een kleinere doelgroep. Per project ziet u of u mee kunt doen en hoe u kunt reageren. De website biedt daarvoor verschillende mogelijkheden zoals stemmen, liken, reageren op een forum of via een reactieformulier en punten markeren op een kaart.

Wat doen we met uw reactie?

Heeft u meegedacht over een project? We nemen alle reacties mee bij de verdere uitwerking van het plan. We laten achteraf altijd weten wat we met de reacties hebben gedaan en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.

Registreren en inloggen

Bovenaan de website en op andere plekken ziet u de knop 'Inloggen'. Het is mogelijk een account aan te maken op de website Zevenaar Verbindt. Met een account kunt u projecten volgen (door op het symbool met de bel te klikken). U krijgt dan notificaties per e-mail als er updates zijn. Het verschilt per project of u een account nodig heeft om mee te kunnen praten. De ene keer is dit wel nodig en een andere keer weer niet. Als het wel moet, dan staat het bij het project aangegeven. Een account aanmaken is eenvoudig.

De gemeente gaat zorgvuldig met uw registratie om. Wilt u meer weten over de verwerking van uw gegevens op deze website? Lees dan onze privacyverklaring.

 Inloggen 

 


Spelregels

Alle reacties op deze website zijn welkom. Wel vragen we u om u aan onderstaande  huisregels te houden. Zo blijft het voor iedereen een prettige omgeving: 

  • Gebruik geen scheldwoorden. Behandel elkaar en elkaars reactie respectvol. 
  • Bedreiging, oproepen tot geweld, discriminatie, belediging, seksisme, schelden of strafbaar gedrag zijn niet toegestaan.
  • Blijf ‘on-topic’. Dat betekent dat uw reactie iets te maken heeft met het onderwerp waarop u reageert. 
  • Respecteer de privacy van anderen en uzelf. Plaats geen persoonlijke informatie zoals telefoonnummers, foto’s of mailadressen.
  • Het inzetten van reacties voor commerciële doeleinden (reclame maken voor producten en diensten, spam, etc.) is niet toegestaan. 

Reacties die niet voldoen aan deze regels kunnen verwijderd worden. Reacties die politiek van aard zijn kunnen we niet via deze website beantwoorden. Deze kunt u rechtstreeks richten aan de desbetreffende politieke partij of aan de gemeenteraad.

Contact

Gemeente Zevenaar
Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar
(0316) 595 111

www.zevenaar.nl
 

Volg ons

    

Zevenaar Verbindt is een initiatief van de gemeente Zevenaar

 
Cookie-instellingen